We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

India GS
- Spaanse PRE merrie
- officieel Ancce stamboek paspoort
- 7 jaar (2017)
- E-pony (155 cm)
- schimmel
-dressuur/recreatief

India heeft 3 correcte gangen en een zeer zacht en eerlijk karakter. Momenteel rijd ik haar vooral recreatief, ze kent de basis dressuur goed en ze springt makkelijk rond 1 meter. Buitenritten vindt ze heel leuk, maar wel met een ander erbij. Ze vindt het ook heel erg leuk om vanaf de grond te werken.

Verder is ze ook al eens mee geweest naar het strand en een oefenwedstrijd. India heeft een goede gezondheid, een sterk gebit en mooie ronde hoeven.

In de omgang is ze super braaf, niet schrikachtig. Met rijden heeft ze een fijn rustig tempo, kan soms wel haar spatjes hebben en je uitdagen, daarom is ze minder geschikt voor onzekere ruiters. India heeft 2 jaar geleden een veulen gehad, dus ook ervaring mee als fokmerrie.

Ik verkoop India omdat ik over wil stappen naar een spring (sport) paard. India heeft meer aanleg voor dressuursport of recreatief.  Ik heb haar al 3 jaar en zoek daarom een betrouwbaar fijn huisje bij iemand die met haar verder wil
werken. 

Stamboom

Vader Digital
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Bohemia CVII
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.